Krullen knippen met Curlsys Miranda Timmer

Krullen zonder permanent, wie wil dat nu niet? Klanten komen vanuit het hele land naar Kapsalon Knipinn om hun haar met de speciale Curlsys® techniek te laten knippen. Onze kapsalon is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in krullend haar en onze Curlsys® experts hebben hiervoor echt weer even de schoolbanken in gemoeten. Het is namelijk geen makkelijke kniptechniek; we knippen met andere scharen en tweehandig. Daarnaast zijn er verschillende technieken van Curlsys®, zodat er voor elke type haar een geschikte kniptechniek is. Heeft u sluik of futloos haar met een lichte slag of vallen uw natuurlijke krullen niet mooi in model? Deze kniptechniek geeft u twee keer zoveel volume in het haar.

Voorafgaand aan de behandeling kijken onze experts naar uw krul of slag, zodat we weten hoe de krul valt. Vervolgens wordt uw haar gewassen met de juiste verzorgingsproducten. Daarna knippen wij uw haar met de beroemde Curlsys® techniek van Brian McLean. Nadat het kapsel in het gewenste model is geknipt, spoelen we de verzorging uit en föhnen wij het in model met de diffuser.

Wist u dat wij ook CG-vrije producten in onze salon verkopen? Deze producten zijn vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en uitdrogende alcoholen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in krullen maar willen ook de beste producten voor uw haar.

Bekijk ook ons fotoalbum op Facebook met voor- en na foto’s van onze klanten.