Skip to content

Behandelingen

Bij Knip Inn bieden we meer dan alleen knippen en kleuren

Voor meer informatie over onze behandelingen kun je bellen naar:

Knipbehandeling

Zoals je kunt zien, vinden wij persoonlijk advies erg belangrijk. Daarom kijken we niet alleen naar de laatste trends, maar ook naar welk kapsel het beste bij je past.

Krullen knippen met Curlsys

Wij knippen d.m.v. het Curlsys ® systeem van Brian Mcclean. Wij zijn de enige masterclas salon in de regio. Voor de knipbehandeling kijken we hoe de krul valt en welk model je wil, voordat wij het haar nat maken.

Haarkleuring

Bij Knip Inn bieden we briljante haarkleuring met Matrix-producten voor een schitterende, milde kleur. Onze experts adviseren en creëren prachtige kleurresultaten. Maak een afspraak voor jouw perfecte kleurervaring.

haar- en hoofdhuidproblemen

Wij zijn een gecertificeerde kapsalon van het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop onderzoeksapparaat.

Bruidskapsels

De mooiste dag van je leven staat voor de deur en een oogverblindend bruidskapsel is natuurlijk onmisbaar! Een mooi bruidskapsel zorgt namelijk voor het complete, perfecte plaatje.

Kappersproducten

Ontdek onze hoogwaardige kappersproducten, waaronder CG-vriendelijke opties, Boucleme voor krullend haar, Ecru New York voor glans en Deheb met pure arganolie. Verzorg en style jouw haar met de beste producten bij Knip Inn.