Haarkleuring (o.a. Olaplex) Miranda Timmer

Knipinn haarkleuring

Onze merken

Olaplex kleuring, kleuren zonder beschadigen.
Eén ingrediënt verandert alles. De originele formule die verbindingen vermenigvuldigt en kapotte verbindingen repareert. Er kan er maar één zijn! Het team van Olaplex heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie, die kapotte verbindingen in het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Het maakt het haar sterker dan ooit tevoren. Het klinkt je misschien als een leuk verkooppraatje, maar bekijk op de website en Social Media wat de kleurspecialisten zeggen over Olaplex.
Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf, het kan worden toegevoegd aan je haarkleurbehandeling en is ook bij ons verkrijgbaar.
 
Goldwell Colorance voor briljante kleuring op milde wijze. Deze haarkleuring is geschikt voor elk haartype. Goldwell heeft Colorance ontwikkeld voor een hoogglanzende, intensieve kleuring: voor gegarandeerde kleurglans en -intensiteit, zelfs op zeer beschadigd en poreus haar. Onderdeel van het professionele Goldwell kleursysteem met meer dan 65 nuances.
 
De nieuwe Goldwell Topchic haarkleuring heeft een verbeterde formule voor maximaal resultaat. De nieuwe formule biedt extra voordelen: ongekende briljantie en intensiteit, nog gelijkmatigere kleurresultaten en verhoogde dekking, stralende glans, merkbare souplesse en een nog aangenamere geur.
Het heeft een extra lange houdbaarheid: na meerdere keren wassen, maar ook na intensieve UV-straling en na permanentbehandeling. Zelfs modetinten blijven door Goldwell Topchic langer mooi.
 
Goldwell Elumen is een haarkleuring die PPD vrij is en zorgt voor unieke kleurresultaten. Het repair-effect geeft een perfect, glanzend resultaat. De kleuring is uitermate geschikt voor briljante, felle en opvallende kleuren, naast de diverse natuurtinten.
Goldwell Elumen is ammoniak en peroxide vrij en bevat ook geen Phenylenediamine. Huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest. Geschikt voor personen die last hebben van een PPD allergie.

Haarkleuring

Wij durven te stellen dat we extreem goed zijn in haarkleuring. Ons team heeft zoveel ervaring en inzicht dat u maar het beste bij ons kunt komen als u een nieuwe kleurtje wilt. Ook voor high- en lowlights bent u bij ons op het goede adres.

We laten u van te voren zien welke effect een haarkleur op uw uitstraling heeft. Daarvoor gebruiken we de kleurkragen van Looks. Sommige kleuren maken uw huid dof en van andere kleuren fleurt je gezicht juist op.

foto kleurkraag website

 

Kleurenkraagbijkapsalon

 

 

 
 
Bekijk het filmpje van Looks hieronder.