Joy van Bergenhenegouwen

Eigenaresse / Haarstyliste / Curlsys expert

Een tijdje geleden heeft Joy Kapsalon Knipinn overgenomen van Leonie en heeft deze nieuwe uitdaging met beide handen aangegrepen.
Joy heeft het kappersvak helemaal in de vingers. Ze is een vlotte meid vol gedrevenheid. Joy is tevens Curlsys expert, ze knipt de krullen in je haar zonder met haar ogen te knipperen 😉

Leeftijd: 22 jaar

Opleiding: Haarstyliste en Curlsys

Experience: 7 jaar

Style: Jong en pittig

Marjan Dijkhuizen

Haarstyliste

Marjan is zo’n beetje één met Kapsalon Knipinn. Ze doet haar werk als haarstyliste nog steeds met veel plezier. “Ik vind het fijn om mensen tevreden en met een verzorgde coupe de deur uit te zien gaan”, zegt Marjan. Het contact met de klanten vindt ze leuk en haar goede luistervaardigheden kan ze daarbij goed gebruiken. Ze knipt heren en dames, maar stiekem heeft ze een voorkeur voor de heren ;). In haar vrije tijd gaat ze het liefst op pad met haar gezin, naar de camping of samen met haar man of vriendinnen een dagje sauna pakken.

Leeftijd: 49 jaar

Opleiding: Haarstyliste en Curlsys

Experience: 21 jaar

Style: Goede luisteraar en zorgzaam

Anita Wessels

Haarstyliste / Curlsys expert

Anita is een gouden haarstyliste. Ze is allround, creatief en ze kan eigenlijk alles. Anita heeft geen uitgesproken voorkeur voor dingen in haar vak, ze houdt er gewoon van. Waar ze extra goed in is, is Curlsys, een revolutionaire kniptechniek waarmee je krullen in het haar kunt knippen. Ook is ze een ster in kunsthaar knippen. Buiten haar werk is ze een toegewijde moeder van 2 kinderen.

 

 

Leeftijd: 45 jaar

Opleiding: Haarstyliste en Curlsys

Experience: 20 jaar

Style: Allround en vindingrijk

Charlotte Merkestein

Haarstyliste / Curlsys expert

Charlotte is een hele spontane meid. Ze is behulpzaam, maar houdt ook van aanpakken. Ze is creatief en heeft plezier in haar vak. Ze gaat het liefste in haar vrije tijd op pad met haar gezin en lekker naar de camping!

Leeftijd: 35 jaar

Opleiding: Haarstyliste

Experience: 18 jaar

Style: Spontaan en pittig

Danique Wolfs

Haarstyliste

Danique is een leuke, vlotte meid die wel van aanpakken houdt en open staat voor uitdagingen! Grijze haren kleuren of een leuke andere coupe? Laat dat maar aan haar over. Ze heeft de kappersopleiding op het ROC Mondriaan in Den Haag gevolgd en is al op haar dertiende begonnen als zaterdaghulpje. Ze wist al jong dat ze kapster wilde worden. Het mooiste aan het kappersvak vindt Danique de creativiteit met haar, het contact met klanten en het overdragen van kennis op anderen. Danique woont samen in Hoek van Holland. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar familie en vrienden wat gezelligs doen.

Leeftijd: 23 jaar

Opleiding: Haarstyliste

Experience: 9 jaar

Style: Jong en creatief

Gitte Wessteijn

Haarstyliste

Gitte heeft op haar 29ste de Nederlandse Kappers academie afgerond en sindsdien is de passie voor het kappersvak begonnen.
Ze is een gezellige, spontane meid en houdt van de afwisseling in het vak. Ze vindt het vooral leuk als de klant haar het vertrouwen geeft om een hele nieuwe coupe te knippen, zodat ze haar creativiteit kan laten zien. Ze vindt het belangrijk om te luisteren naar de klant.
In haar vrije tijd doet ze graag aan geocaching (opsporen van ‘schatten’ doormiddel van GPS en coördinaten) met haar man en twee zoons. Of ze gaat met haar vriendinnen op stap.

Leeftijd: 39 jaar

Opleiding: Haarstyliste

Experience: 10 jaar

Style: Leergierig en spontaan

Sanne Herweijer

Salon assistente

Sanne zit in het 4e jaar van de kappersopleiding van het Albeda College in Rotterdam. Ze is erg gemotiveerd en wil graag alle kneepjes van het vak leren. Ze woont thuis bij haar ouders in Vlaardingen. Naast het kappersvak gaat ze graag winkelen met haar vriendinnen.

Leeftijd: 21 jaar

Opleiding: Haarstyliste

Experience: 6 jaar

Style: Jong en gemotiveerd

Melissa Pronk

Salon assistente

Melissa doet de opleiding Beauty Artist op de kappersacademie Hair Point en loopt stage bij kapsalon Knipinn. Ze vind het leuk om nieuwe dingen te leren en ze is erg gedreven. Ze is rustig, maar wel heel erg enthousiast over het stage lopen in de kapsalon. Ze kan niet wachten tot ze klaar is met haar opleiding en kan beginnen in het kappersvak.

Leeftijd: 17 jaar

Opleiding: Beauty Artist

Experience: 2 jaar

Style: Leergierig en enthousiast

Noëlle Verduijn

Salon assistente

Noëlle volgt haar kappersopleiding op het ROC Mondriaan en zit nu in haar tweede leerjaar. Noëlle vindt het gezellig om in de salon met mensen te werken. Ze wil graag nieuwe dingen leren en vindt het leuk om te trainen. In haar vrije tijd gaat ze graag een dagje weg met haar vrienden en familie.

Leeftijd: 18 jaar

Opleiding: In opleiding

Experience: 1 jaar