Medische haarverzorging van Mediceuticals

Mediceuticals® Laboratories ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die uw haar en uw hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Mediceuticals biedt een aparte productlijn voor heren en voor dames.

Ideaal voor mannen en vrouwen die:

  • Hoofdhuidproblemen willen voorkomen
  • Al haar- en hoofdhuidproblemen hebben
  • Overmatig haaruitval willen verminderen

Mediceuticalsproducten1

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Bijna één op de drie Nederlanders heeft tegenwoordig langdurig of levenslang te maken met huidaandoeningen. Bij het herkennen van deze problemen spelen onze haarstylisten een belangrijke rol. De haarstylisten van kapsalon Knipinn kunnen goed de beginnende of reeds vergevorderde problemen constateren. Waarop ze iemand kunnen doorsturen naar zijn of haar huisarts. Hiermee wordt verdere verergering voorkomen. Zelf kunnen de haarstylisten ook meer betekenen voor hun klanten, ze maken bijvoorbeeld een gratis hoofdhuidscan die de hoofdhuid circa 1000 keer vergroot. Met de kennis van dermatologie kunnen zij nu onderscheid maken tussen milde en ernstige hoofdhuidproblemen en kunnen ze met een speciale, medische verzorgingslijn ‘Mediceuticals’ kleine en grote problemen behandelen, zoals een droge hoofdhuid, roos, Psoriasis, Seborrheic, Dermatitis, eczeem, Alopecia Areata of na chemotherapie.

gratishoofdhuidscan

Gratis hoofdhuidscan bij kapsalon Knipinn

Met behulp van een gratis hoofdhuidscan die de hoofdhuid circa 1000 keer vergroot, kunnen we uw hoofdhuid bekijken. We kunnen aan de hand daarvan een advies uitbrengen en een behandelplan met de producten van Mediceuticals voor u opstellen of u doorverwijzen naar de huisarts.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de producten van Mediceuticals, kom dan gewoon een keer bij kapsalon Knipinn langs voor advies. Of maak een afspraak voor de gratis hoofdhuidscan. Meer achtergrondinformatie vindt u op de website van Mediceuticals, waar u ook een klein testje kunt doen.

www.mediceuticals.eu