Kerasilk Keratine Behandeling Goldwell

De beste verzorging voor uw haar bij kapsalon Knipinn!

Ook voor de verzorging van uw haar bent u bij Kapsalon Knipinn aan het juiste adres.
Wat dacht u van een fijn haarmasker na het knippen of een kleurmasker om uw nieuwe kleur optimaal te beschermen?

NIEUW: KERASILK KERATINE BEHANDELING van GOLDWELL

De Kerasilk Keratine behandeling van Goldwell wordt nu ook aangeboden bij uw favoriete kapsalon.

Van krullen die je niet in toom kunt houden, tot haar dat zijn eigen leven leidt; één op de twee vrouwen lijdt onder onhandelbaar, krullend en pluizend haar. Met hulp van vele producten wordt tijdrovend geföhnd en gestraight. Het gewenste resultaat blijft echter uit en de droom van haar dat lang houdbaar, soepel en glad is als zijde komt voor veel vrouwen niet uit, ondanks alle tijd en moeite. Met de nieuwe, professionele Kerasilk Keratine Behandeling van Goldwell kunnen wij nu voor het eerst deze wens langdurig vervullen; de wens naar haar zo zacht en soepel als zijde. Want de eerste, individueel af te stemmen, lang houdbare Kerasilk Keratine Behandeling van Goldwell biedt 100% perfecte resultaten:

  • Brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar.
  • Vermindert krullen en slagen en egaliseert de haarstructuur.
  • Reduceert de dagelijkse stylingstijd aanzienlijk.
  • Voor haar als zijde, tot wel 5 maanden.

Bij kapsalon Knipinn is een keratinebehandeling incl. verzorgingsproducten verkrijgbaar vanaf € 250,-. Waarom is deze behandeling zo kostbaar zul je denken? De behandeling is zeer uitgebreid en neemt ongeveer 3 uur in beslag, hiermee zorgen we ervoor dat je tot wel 5 maanden lang plezier hebt van je behandeling.

 

Wat is keratine?

Wanneer je aan keratine denkt, denk je al direct aan een behandeling. Echter, keratine is op zichzelf géén behandeling. Het is namelijk een proteïne, een bouwstof die altijd al in je haar aanwezig is. Deze bouwstof maakt je haar sterker. Hoe minder keratine (= dus proteïne) je in je haar hebt, des te zwakker je haar dus is. De meeste keratine behandelingen worden gedaan met producten waarvan keratine een bestanddeel is. Het 2-componentensysteem maakt de Kerasilk Keratine behandeling tot een perfect op elke klant af te stemmen service. Afhankelijk van de individuele wensen van de klant (naar de mate van vormverandering en verzorging) zullen de kapsters van kapsalon Knipinn hun expertise bewijzen en zullen we onze klanten fantastisch haar geven.