haarproblemen

Wist u dat?

  • Eén op de vier vrouwen, mannen en kinderen momenteel last hebben van hoofdhuidproblemen.
  • Meer dan 90% van de mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen, zoals een droge hoofdhuid, roos, Psoriasis, Seborrheic, Dermatitis, eczeem of Alopecia Areata.
  • Vrouwelijke kaalheid is in 10 jaar tijd van 3% naar 33% gestegen.
  • Een ongezonde hoofdhuid medeoorzaak is van haaruitval.
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

In Nederland kampen dus miljoenen mensen met (hoofd)huid- en haarproblemen. Kappers en haarstylisten kunnen een belangrijke rol spelen in het signaleren van een hoofdhuidprobleem of haarziekte. Daarom zijn er steeds meer kappers, waaronder ook kapsalon Knipinn, die zich hebben geschoold op het gebied van dermatologie. Kijk ook bij medische haarverzorgingsproducten. Of bij haarwerken-pruiken.

Vermoedt u iets? Doe de hoofdhuidscan

Bij kapsalon Knipinn kunt u een gratis hoofdhuidscan laten maken. Met onze dermatologische kennis, zien we al snel of er iets aan de hand is. Voorkom problemen en maak snel een afspraak bij ons. U bent bij ons in goede handen.

De Nederlandse Haarstichting is er voor u

De Nederlandse Haarstichting is in het leven geroepen om mensen met haaruitvalhaarproblemen en haarziekten voor te lichten, te helpen en bij te staan. Dit doen zij door onafhankelijke informatie te geven, door mensen ervaringen te laten delen met lotgenoten en door mensen met haarproblemen en haarziekten in contact te brengen met instanties als dermatologen, haartransplantatieklinieken, professionele kapers, haarwerkspecialisten, schoonheidsspecialisten en psychologen.